Jdi na obsah Jdi na menu
 

Open liga - Pavlov - 16. 8. 2009

16. 8. 2009

 

Pavlov 2009
Muži Ženy
Vojta Toman -koš
Jan Pospíchal - savice
Vladimír Pech - mašina
Zdeněk Hartmann - béčka
Michal Štumar - rozdělovač
Jan Pech - P. proud
Vojta Žanda - L. proud
Markéta Seemannová - koš
Pechová Martina - savice
Ivana Pechová - mašina
Blanka Seemannová - béčka
Andrea Pechová - rozdělovač
Ivana Pechová ml. - P. proud
Petra Nečadová - L. proud


V neděli 16.8. jsme se vydali na druhou víkendovou soutěž do PAVLOVA. Sluníčko nám svítilo, soutěž byla super zorganizovaná, takže náladu nám nemělo co zkazit. V Pavlově se na travnatém rovném povrchu dobře běží, akorát se do země špatně vsakuje voda, proto u terčů Kyseláč tradičně "chytal zajíce". :-)

Bez dobré organizace by soutěž s takovým množstvím družstev a unikátním finálem nebyla tak rychle odběhnutá, tímto organizátorům děkujeme.

Soutěže se zúčastnilo 29 mužstev a 9 družstev žen. Dorazila i extraligová družstva Nevcehle, která si očekávaně odvezla veškerá prvenství (jak ze základních kol, tak i z finále). Muži z Nevcehle vyhráli s časem 16,54. Těsně za nimi se umístil domácí Pavlov také s krásným časem 16,81. Třetí místo si vybojoval soused Pavlova Urbanov - 16,86. I přes krásný čas 17,46 (17,17 pravý) se muži z Boršova umístili na10. místě.

Ženy z Nevcehle dosáhly na 1. místo s časem 16,20. Hned za nimi se umístily ženy z Boršova na krásném 2. místě s časem 17,37 (17,02 pravý) - pravý proud o fous nedosáhl na vysněnou 16ctku. :-) 3. místosi odvezly ženy ze Sedlejova s časem 17,68.

Po ukončení kola žen se běželo netradiční finále, do kterého se dostalo prvních 8 mužstev a první 4 družstva žen. Dráha byla rozdělená na 2 útoky, kde se běhala vyřazovací kola, až 1. místa obsadila již zmiňovaná družstva Nevcehle (muži i ženy). Ženy Boršova si z finále, kde běžely dvakrát a pokaždé se jim povedly dát 17ctky, nakonec odvezly 3. místo.

Ze soutěže si hlavně ženy z Boršova odvezly hřejivý pocit u srdce, že se konečně někde zadařilo. :-) Těšíme se na další vydařené soutěže.

(Lucka)

Album fotek 

VÝSLEDKY
Boršov - muži
Boršov - ženy
Boršov ženy - Sedlejov ženy
Boršov ženy - Předín ženy
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář