Jdi na obsah Jdi na menu
 

Open liga - Sedlejov - 2. 8. 2009

2. 8. 2009

 

sedlejov 2009
Muži Ženy
Vojta Toman -koš
Jan Pospíchal - savice
Vladimír Pech - mašina
Zdeněk Hartman - béčka
Michal Štumar - rozdělovač
Jan Pech - P. proud
Vojta Žanda - L. proud
Markéta Seemannová - koš
Pechová Martina - savice
Ivana Pechová - mašina
Blanka Seemannová - béčka
Andrea Pechová - rozdělovač
Ivana Pechová ml. - P. proud
Petra Nečadová - L. proud


V neděli 2.8.2009 jsme za krásného teplého letního počasí vyrazili na soutěž OPEN ligy do SEDLEJOVA. Nezbytnou výbavou byly plavky, které někteří z nás v průběhu dne několikrát využili na blízkém koupališti. :-) Krátce po příjezdu se nám sice zatáhlo, ale mraky přešly bez deště a finále už se běželo zase se sluníčkem.

Na soutěž dorazilo 26 mužských a 8 ženských týmů. Na dráze se běželo jako na koberečku, tomu odpovídaly i výkony - 7 týmů se mezi sebou postrkávalo pod "osmnáctkou". Nejdříve začali soutěžit muži. Po nekonečné smůle se zadařilo Jakubovu a po opravdu krásném předvedeném útoku s časem 17,47 si odvezli 1. místo. 1. místo uteklo o pouhou 1 setinku Želetavě, která se s časem 17,48 umístila na 2. místě. Zadařilo se i našim klukům a bez chybičky předvedli perfektní sehranost s výsledným časem 17,73 (17,57 levý) a dosáhli tak na 3. místo. Bohužel jednomu z domácích týmů Sedlejova se nezadařilo, naopak druhý tým Sedlejov B nám šlapal na paty a s časem 17,75skončil na bramborovém 4. místě.

Po posunutí terčů na 2B a tradičním naměření dráhy žen z Radonína začala soutěž ženských družstev. Z 1. místa se zaslouženě radovaly právě ženy z Radonína s časem 18,59. 2. místo patřilo ženám zPředína s časem 19,29. A na 3. místě se umístily s časem 20,68 nám neznámé Benetice. Boršovským holkám se útok nepovedl, i přesto ukázali super sehranost v družstvu, když béčkařka a rozdělovačka běžely na pomoc pravé proudařce. I přes problémy útok dokončily s časem28,31 (25,96 levý) a odvezly si 7. místo i nějaký bod. Útok se bohužel nepovedl ani holkám ze Sedlejova, které běžely jako první, ale levá proudařka velkou vzdálenost od čáry nevzdala a bojovala až do konce, jak to má být, a nakonec se i ona trefila přes velké napětí diváků. Sice se umístily na posledním 8. místě s časem 29,99, ale vytrvalost proudařky byla úžasná.

Ve finále se utkalo tradičně 6 mužských týmů na 2B. 1. místo a zmraženého divočáka si odvezli kluci z Hluboké s časem 14,75. Velký sud a 2. místo připadlo Sedlaticím s časem 14,98. 3. místo a menší sud si vybojoval Jakubov. Boršov se umístil na posledním místě s časem 16,03 (14,52 levý), pravý proudař ze zatím nepochopitelných důvodů neměl včas vodu. :-)

(Lucka)

Album fotek

VÝSLEDKY
Boršov - muži

Boršov - ženy

 
Boršov - muži finále



Ostatní videa

Sedlejov finále
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář