Jdi na obsah Jdi na menu
 

Open liga Urbanov - 12. 9. 2009

12. 9. 2009

 

urbanov 2009
Muži Ženy
Vojta Toman -koš
Jan Pospíchal - savice
Vladimír Pech - mašina
Zdeněk Hartmann - béčka
Michal Štumar - rozdělovač
Jan Pech - P. proud
Vojta Žanda - L. proud
Lucka Chalupová - koš
Pechová Martina - savice
Ivana Pechová - mašina
Blanka Seemannová - béčka
Andrea Pechová - rozdělovač
Ivana Pechová ml. - P. proud
Petra Nečadová - L. proud


V sobotu 12.9. jsme se po noční soutěži v Jakubově vydali do nedalekého Urbanova na poslední soutěž Jihlavské OPEN ligy nasbírat poslední bodíky. Terče byly těžší a travnatá dráha byla trošku do kopce a hrbolatá, čemuž se muselo mnohé přizpůsobit.

23 mužských týmů přijelo porovnat své požární útoky a boj o poslední body dopadl následovně: své prvenství v Jihlavské OPEN lize 2009 obhájil domácí Urbanov s časem 17,79, který se už z jasného vítězství radoval ve Vraníně. 2. místo si odvezli kluci z Olešné s časem 18,00 a na 3. místě se umístily Sedlatice s časem 18,08. Našim klukům se útok bohužel nepovedl, rozdělovač si postavil svoji hlavu (i když žádnou nemá) :, vytrhl se z pevného objetí předčasně, a pokus byl neplatný, i když Boršov bojoval až do konce.

Do Urbanova přijelo 9 družstev žen. O 1. místo bojovaly ženy ze Sedlejova a z Radonína. Nakonec se z úplného vítězství Jihlavské OPEN ligy radoval Radonín s časovým rozdílem 0,27. V posledním kole 1. místo obsadily Výčapy Q s časem 17,94. Na 2. místě skončily ženy z Nevcehle se stejným výsledným časem 17,94, ale "horším" sestřikem na druhém proudu. 3. místo patřilo holkám z Rozseče s časem 19,09. Holky z Boršova se umístily na 8. místě s výsledným časem 21,64 (20,44 pravý).

Tak a letošní sezona 2009 v Jihlavské OPEN lize je za námi. Přes zimu se nad sebou všichni můžeme zamyslet a můžeme vymýšlet nové strategie, jak naše útoky vylepšit. Hlavně ať všichni nabereme nové síly a na jaře se ve zdraví setkáme na tréninku.

(Lucka)

Album fotek
 

VÝSLEDKY
CESKOVÉ VÝSLEDKY OPEN LIGY

 

 

Boršov - muži
Boršov - ženy


Ostatní videa
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář