Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sedlatice noční - 9. 6. 2007

9. 6. 2007

 

Kamenice 2007
   
Muži Ženy
Vlastimil Nečada
Martin Pech
Jiří Nečada
Vojta Toman
Michal Štumar
Jan Pech
Vojta Žanda
Petra Kosová
Martina Pechová
Klára Vítková
Martina Vítková
Ivana Pechová st.
Ivana Pechová ml.
Petra Nečadová



Holky:
Holky šly na start až po setmění jako šesté. Po jednom ulitém startu už se všechno rozjelo jako už mnohokrát na trénincích. Proudařky vystřelily od základny do tmy k terčům. Martina Vítková s Ivanou Pechovou st. natáhly přesně kam měly, přesto se voda na hrotech objevila až po kratším čekání a tak naše naděje na první čas pod 20 s naplníme někdy příště. Dnes jsme braly časy 23,31 pravý proud a 23,03 levý proud což nám stačilo na čtvrté místo.

 

Kluci:
Na soutěž v Sedlaticích se nám nedostávalo lidí, nakonec ale jeli oba Vojtové a tak naše sestava byla kompletní. Soutěž se šla na 2B úzký a tak jsme s naší 17´ mašinou a širokejma hadicema neměli ambice na přední příčky.
I přes dlouhé čekání na devatenácté startovní pořadí a pořádnou tmu dal Vlastík se Šroubkem vodu pod 10s, Jirka bral mašinu co to šlo a protože Vojta Toman na béčkách nezaváhal, Michal Štumar zvládl rozdělovač taky na výbornou byl první terč sražen v čase 18,96 s. Bohužel pravý proud v té tmě přeběhnul čáru nástřiku, udělal si na hadici příliš velkej oblouk a prostříkal na čas 20,28 s. Umístili jsme se na 12. místě.




Album fotek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář