Jdi na obsah Jdi na menu
 

VESELÉ VÁNOCE - Nová Říše - 29. 8. 2009

29. 8. 2009

nova rise 2009

Muži Ženy
Lukáš Hartmann -koš
Jan Pospíchal - savice
Vladimír Pech - mašina
Zdeněk Hartmann - béčka
Michal Štumar - rozdělovač
Jan Pech - P. proud
Vojta Žanda - L. proud
Markéta Seemannová - koš
Pechová Martina - savice
Ivana Pechová - mašina
Blanka Seemannová - béčka
Andrea Pechová - rozdělovač
Ivana Pechová ml. - P. proud
Petra Nečadová - L. proud


V sobotu 29. srpna 2009 jsme vyjeli na hasičskou soutěž do Nové Říše. I když po dopoledním počasí vypadalo, že celý den proprší, naštěstí počasí soutěži přálo a všichni doběhli sušší, až na některé jedince např. košaře. :

Na soutěž dorazilo 19 mužstev. V Nové říši se běhá na kostkách a dráha je trošku do kopce, takže se určitě všem hodila zručnost. Někteří z nás se řídili heslem: "Hlavně si nerozbít pusu!!!" :

V základním kole nastal boj o 1. místo, protože dvě družstva měla shodný čas 18,55, dala se přednost těm, kterým se lépe povedl rychleji sestřelit 2. terč, takže 1. místo si vybojovaly Sedlatice. 2. místo tedy se stejným časem obsadili kluci z Krasonic, kterým se bohužel nezadařilo ve finále. Na 3. místě se umístili Šašovice s časem 19,5. Kluci z Boršova se umístili po problémech na stroji na 5. místě s časem 20,44 (20,43 levý).

Sedm mužstev předvedlo útoky navíc i s dvanáctkou. V tomto kole se na 1. místě umístily Krasonice s časem 20,25, 2. místo si vybojovaly Jindřichovice - 20,68, 3. místo patřilo klukům ze Strachoňovic s časem 22,86, kterým to určitě udělalo radost, v základním kole bohužel útok nedokončili.

V Nové Říši se utkala 4 družstva žen. Naše holky dostaly radu: "Udělejte to tak, jak to umíte!" a i přes větší vzdálenost proudařek od čáry se umístily na 1. místě s časem 19,49 (17,56 pravý). 2. místo si vybojovaly holky z Markvartic s časem 20,46 a třetí místo patřilo s výsledným časem 20,8 holkám z Jindřichovic. Bohužel domácím holkám se útok nezadařil, ale poctivě bojovaly až do konce a předvedly pěknou spolupráci, ale na druhou stranu soutěž se jim povedla zorganizovat dobře, zařídily mnoho sponzorů a upekly vynikající dort, na kterém jsme si opravdu pochutnaly - DĚKUJEME!!! ;-)

A v neposlední řadě jsme zhlédli i finále, kam se dostali i naši kluci, kterým se útok povedl a patřilo jim nejen 1. místo se stejným časem obou proudařů 16,25, ale i "chro chro". : 2. místo náleželo klukům ze Šašovic a 3. místem ze soutěže dvanáctek se nechali inspirovat znovu Strachoňovice, který se útok povedl za čas 16,96.

(Lucka)

Album fotek 

VÝSLEDKY
Muži základní kolo
Ženy a muži finále
Boršov - muži
Boršov - ženy
Boršov muži - finále
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář